Regjistrimi i firmes d.o.o. (GmbH) ne Slloveni

 Me regjistrimin e një firme në Slloveni ju merni leje pune dhe leje qëndrimi ne Slloveni me te cilen mund te qendroni dhe punoni ne ter Europe!

Me atë mundë të shkoni në gati gjith shtetet të Europës dhe të jetoni në mënyrë legale , dhe çka është më kryesore, problemet në kufi  dhe obligimin  qe pas 90 dite te dilni prej zones se shengenit, mund ti haroni.

Gurbeti   nuk   është   i   lehtë   por,

ska nevojë të jetë edhe aq i rëndë!

 

Regjistroni   një  firme  në  Slloveni

ose Ceki dhe lehtësoni vetvehtes!!!

 

Momentalisht e kemi ndal punen deri sa te shofim si do te jen

ndryshimet ligjore. Nese kushtet ne Sloveni bohen te veshtira

do vazhdojm me regjistrim te firmave ne Republiken Ceki

 

 

 

 

    

Poll

Si ju pëlqen kjo web faqe?

Search site

© 2014 All rights reserved.